Provincieoverschrijdende opleiding (POW)

Aanvraag voor een opleiding vanuit een ander RTC:

In onze beheersovereenkomst heeft elk RTC 5% van zijn werkingsmiddelen voorzien om een provincieoverschrijdende werking te ondersteunen. Voor elke school betekent dit dat er (onder bepaalde voorwaarden) kan worden deelgenomen aan opleidingen van een RTC gelegen in een andere provincie.

In het document provincieoverschrijdend aanbod kan je alle opleidingen van alle RTC’s terugvinden. Je kan telkens op de naam van de opleiding klikken, waardoor je rechtstreeks doorverwezen wordt naar de infopagina van de gekozen opleiding.  

Om als school je interesse voor een (of meer) opleiding(en) uit andere provincies kenbaar te maken, vul je het aanvraagformulier in.  Dit kan vanaf 2 september tot en met 30 september 2019.

Alle aanvragen worden door ons behandeld, en in de loop van oktober 2018 krijg je een bevestiging of je aanvraag al dan niet ingepland kan worden.  Pas vanaf het moment dat je een positieve bevestiging hebt gekregen, is er sprake van een echte inschrijving.

Wat moet je verder nog weten?

Het voorziene budget is beperkt, dus het kan zijn dat we je aanvraag niet kunnen inplannen.  We nemen alle positieve punten en knelpunten mee in onze evaluatie, en je krijgt in ieder geval een antwoord van ons.

Een school kan enkel inschrijven voor projecten die niet aangeboden worden in het eigen RTC.  Er worden vanuit de RTC’s geen vervoerskosten betaald.

Contact

RTC Limburg 

Liesbeth Schraepen
089 39 59 80

RTC Oost-Vlaanderen

Henny Thienpondt
09 267 73 91

RTC Vlaams-Brabant

Simon Kusters
016 26 74 51 

RTC West-Vlaanderen 

Ann Bulcaen
056 23 37 34